Diverse producten

 • Tuinbenodigdheden

Wij verkopen kwalitatief tuingereedschap van Polet en Gardena.

polet2        gardena

 • Dierenbenodigdheden

Een gezellig, warm en vochtbestendig dierenhok voor uw dieren? Wij hebben verschillende modellen kippenhokken, hondenhokken, en konijnhokken. Kippenhokken en hondenhokken worden gratis thuis geleverd.

Allerlei dierenbenodigdheden zoals leibanden, kattenbakken, vogelkooien, speelgoed, eet- en drinkbakjes,…

 • Weide afrasteringmateriaal en draad

Om uw weide af te rasteren volgen wij het gamma van Gallagher. Een Gallagher elektrische afrastering biedt veel voordelen. In de eerste plaats is een elektrische afrastering goedkoper, zowel qua materiaal als qua arbeid. Ook is een elektrische afrastering een psychologische barrière. Na het eerste contact met de afrastering mijden dieren de afrastering. Daarmee is een elektrische afrastering zeer effectief en veiliger dan een conventionele afrastering. Vraag uw gratis catalogus van Gallagher in onze winkel.

Daarnaast verkopen we ook allerlei soorten draad van Giardino in verschillende afmetingen.

gallagher                   giardino

 • Houten palen

In ons assortiment hebben we houten palen van verschillende afmetingen (1,40 m – 1,80 m – 2 m en 2,50 m). De houten palen zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar. Hoeveelheidskorting vanaf 50 stuks.

 • Zouttabletten

axal         regenit

Speciale paletprijzen voor grootverbruikers!

 • Beschermkledij 
 • Jolly’s en diverse soorten laarzen
 • Regenkledij van Flexothane
 • Blauwe mapa wanten voor de oogst en het kuisen van groenten

regenkledij

 • Wildafweermiddelen

Wij verdelen imitatievogels met of zonder mast met een goed tot zeer goed resultaat. Daarnaast verkopen we ook netten om uw groenten af te dekken. Voor onze particulieren snijden we af per lopende meter. Er zijn verschillende types beschikbaar. Voor onze professionele tuinders leveren wij per rol aan de beste prijs en met GMO steun.

 • Farming Toys

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas, verjaardag, feestdagen of gewoon zo maar? Kijk je ogen uit in de wereld van Farming Toys. In onze winkel bieden we een mooi gamma landbouwminiaturen aan van verschillende fabrikanten zoals Bruder en Siku. Bruder dat is bijna net als het echte werk: actief speelplezier voor kinderen zowel binnenshuis als buitenshuis. Siku biedt uitgebreide serie professionele landbouwminiaturen zowel voor kinderen als verzamelaars.

Vraag in onze winkel uw gratis kleurencatalogus. Hebben we niet in voorraad wat u zoekt? Binnen de twee weken staat uw miniatuur in onze winkel. Spaar met de unieke spaaractie mee voor gratis miniaturen met de Toy Bonus punten die u vindt op alle Farming Toys modellen. Vraag bij ons uw spaarkaart.

speelgoed